Diensten

(Ver)bouwbegeleiding

(Ver)bouwbegeleiding

Facpro begeleidt de verbouwing van bedrijfspanden op professionele wijze en co├Ârdineert de werkzaamheden.

Advies

Advies

Facpro Facilitair Beheer kan dankzij haar ruime ervaring op het gebied van facility management u ondersteunen in het maken van afgewogen keuzes.

Energiebesparing en -beheer

Energiebesparing en -beheer

Facpro Facilitair Beheer kan voor bedrijven energiekosten inventariseren en beoordelen welke mogelijkheden er zijn voor een doeltreffend energiebeheer.

Technisch gebouwbeheer

Technisch gebouwbeheer

Facpro Facilitair Beheer levert brede diensten voor het gestructureerd beheren van gebouwen en bijbehorende installaties.

Energiebesparing en -beheer

Energie is voor organisaties een belangrijk element in de bedrijfsvoering. Sterker nog: het is een primaire voorwaarde om te kunnen bestaan. Echter, gezien de verwachte toekomstige schaarste en de mate waarin energieverbruik de mondiale leefomgeving beïnvloedt, zal energie effectieënter moeten worden gebruikt. En natuurlijk: het verbruik verminderen.

Er zijn veel mogelijkheden om het verbruik van energie en hieraan gerelateerde kosten in de hand in te houden, zonder dat uw bedrijfsproces of het werkcomfort wordt beïnvloed. Facpro Facilitair Beheer kan voor bedrijven energiekosten inventariseren en beoordelen welke mogelijkheden er zijn voor een doeltreffend energiebeheer. In ons advies zijn technische en organisatorische elementen opgenomen. Desgewenst bemiddelen wij zelfs met uw energieleverancier over aanpassing van de voorwaarden.

Zie ook: