Diensten

(Ver)bouwbegeleiding

(Ver)bouwbegeleiding

Facpro begeleidt de verbouwing van bedrijfspanden op professionele wijze en co├Ârdineert de werkzaamheden.

Advies

Advies

Facpro Facilitair Beheer kan dankzij haar ruime ervaring op het gebied van facility management u ondersteunen in het maken van afgewogen keuzes.

Energiebesparing en -beheer

Energiebesparing en -beheer

Facpro Facilitair Beheer kan voor bedrijven energiekosten inventariseren en beoordelen welke mogelijkheden er zijn voor een doeltreffend energiebeheer.

Technisch gebouwbeheer

Technisch gebouwbeheer

Facpro Facilitair Beheer levert brede diensten voor het gestructureerd beheren van gebouwen en bijbehorende installaties.

Advies

Organisaties zijn vaak aan veel veranderingen onderhevig. Veranderingen die tot gevolg kunnen hebben dat huisvesting moet worden aangepast of dat een betere grip op het gebruik van energie noodzakelijk is. Facpro Facilitair Beheer kan dankzij haar ruime ervaring op het gebied van facility management u ondersteunen in het maken van afgewogen keuzes. In onze rol als onafhankelijk adviseur weet Facpro hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden en is helder in haar aanbevelingen.

Facpro Facilitair Beheer draait al vele jaren mee. Uit ervaring weten we dat voor de meeste facilitaire zaken geen standaardoplossing voor handen is. Door letterlijk bij u aan tafel te schuiven en met u mee te denken, maken we inzichtelijk welke mogelijkheden kunnen worden geïmplementeerd. Soms ligt het antwoord voor de hand, een andere keer moeten alle registers open om tot een passende oplossing te komen. Met Facpro Facilitair Beheer omzeilt u de vele valkuilen en bespaart u tijd en geld door al uw facilitaire processen goed te regelen.

Zie ook: